Aviz juridic

Aviz juridic
Informațiile furnizate pe acest website sunt destinate doar informațiilor generale și educaționale. Vă rugăm să citiți și examinați cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza acest website. Prin accesarea sau utilizarea acestui website, recunoașteți că ați citit, înțeles și sunteți de acord cu acești Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu Termenii de utilizare, nu puteți accesa sau utiliza site-ul.

Termeni de utilizare
Întregul conținut și software-ul utilizat în acest website reprezintă proprietatea și se află sub controlul Institut Straumann AG și afiliaților săi („Straumann”) sau furnizorilor săi și este protejat la nivel internațional prin legile privind dreptul de autor și proprietatea intelectuală. Straumann vă acordă o licență limitată și restricționată pentru a accesa și descărca conținut doar pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisă modificarea sau reproducerea ulterioară a conținutului. Conținutul nu poate fi copiat sau utilizat în niciun fel fără permisiunea expresă prealabilă a Straumann.
Pentru a utiliza site-ul după accesarea paginii de autentificare, înregistrarea este obligatorie și se supune anumitor condiții, inclusiv aceea de a fi medic stomatolog calificat, care să practice stomatologia sau ortodonția, completând corect și trimiţând formularul de înregistrare dedicat către Straumann. Prin trimiterea unui astfel de formular, garantați că informațiile completate sunt adevărate. Înregistrarea dvs. va fi confirmată printr-un e-mail, care va conţine şi instrucțiuni privind prima dvs. autentificare. Accesul și utilizarea ulterioară a site-ului pe care vă veţi autentifica sunt supuse acceptării termenilor de utilizare și a declaraţiei de confidențialitate afișate la prima conectare.
Este posibil ca produsele sau serviciile prezentate pe acest site web să nu fie disponibile pentru vânzare în toate țările pentru care acest site este accesibil, sub rezerva legilor și reglementărilor locale. Vă rugăm să contactați reprezentantul local de vânzări Straumann pentru a obține o listă cu produsele disponibile în prezent pe piața dvs.
Informațiile furnizate aici sunt de natură generală și nu constituie un substitut pentru îngrijirea medicală sau dentară și nu sunt destinate îngrijirii medicale sau dentare. Dacă aveți sau suspectați că aveți o problemă medicală, dentară sau o altă problemă de sănătate, trebuie să consultați personalul medical. Medicii trebuie să citească prospectul înainte de utilizare.
Straumann va depune eforturi rezonabile pentru a include informații actualizate și exacte pe acest website, dar nu oferă nicio reprezentare, garanții sau asigurări cu privire la disponibilitatea, acuratețea, actualitatea sau caracterul complet al acestui website, al informațiilor sau conținutului acestuia. Straumann nu va răspunde pentru daune sau vătămări care rezultă din accesul dumneavoastră sau din incapacitatea de a accesa acest website, sau din utilizarea de către dumneavoastră sau din bazarea pe acest website sau pe orice informații furnizate pe acest website.
Acest website poate furniza link-uri sau referințe către alte site-uri și poate fi accesat prin link-uri de pe website-uri terțe, asupra cărora Straumann nu are niciun control. Straumann nu are nicio responsabilitate pentru conținutul acestor alte site-uri și nu va răspunde pentru daune sau vătămări generate de acel conținut sau de acel acces. Orice linkuri către alte site-uri sunt furnizate pentru confortul utilizatorilor acestui website. Straumann își rezervă dreptul de a șterge, modifica sau completa conținutul, link-urile sau referințele din acest site în orice moment, din orice motiv, fără notificare. Este posibil ca produsele menționate în acest website să nu fie licențiate pentru vânzare în orice jurisdicție. Orice ofertă a oricărui produs făcută pe acest website este nulă atunci când este interzisă. Contactați reprezentantul local Straumann pentru o listă completă și actuală a produselor disponibile pe piața dumneavoastră.

ACEST WEBSITE ȘI CONȚINUTUL SĂU SUNT OFERITE „CA ATARE“, FĂRĂ GARANȚII DE NICIUN FEL. ÎN LIMITELE PERMISE ÎN CONFORMITATE CU LEGEA ÎN VIGOARE ȘI CU EXCEPȚIA SITUAȚIILOR ÎN CARE PREZENTUL DOCUMENT SPECIFICĂ ALTFEL, STRAUMANN NU OFERĂ NICIUN FEL DE GARANĂȚII SAU REPREZENTĂRI ÎN LEGĂTURĂ CU WEBSITE-UL, CONȚINUTUL ACESTUIA SAU PRODUSELE SAU SERVICIILE FURNIZATE SAU VÂNDUTE DE STRAUMANN SAU DE O TERȚĂ PARTE. STRAUMANN RESPINGE ÎN MOD EXPRES TOATE GARANȚIILE IMPLICITE ȘI EXPLICITE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN SCOP SPECIFIC SAU NEÎNCĂLCAREA LEGII ÎN LEGĂTURĂ CU ACESTEA. STRAUMANN NU VA RĂSPUNDE PENTRU NICIUN FEL DE DAUNE APĂRUTE ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, PUNITIVE ȘI PE CALE DE CONSECINȚĂ. FĂRĂ A SE LIMITA LA CELE DE MAI SUS, NU SE OFERĂ NICIO GARANȚIE CĂ WEBSITE-UL SAU ORICE INFORMAȚII FURNIZATE DE STRAUMANN VOR FI NEÎNTRERUPTE, FĂRĂ VIRUȘI SAU FĂRĂ ERORI. Unele jurisdicții nu permit renunțarea la garanțiile implicite, astfel încât renunțarea de mai sus poate să nu vi se aplice dumneavoastră.

Portretele persoanelor afișate pe acest site au scop ilustrativ. Aceste persoane nu sunt utilizatori reali sau pacienți care au fost tratați cu produsele Straumann, cu excepția cazurilor în care este specificat altfel. Toate denumirile produselor, care apar sau nu cu litere mari sau cu simbolul mărcii comerciale, sunt mărci comerciale ale Straumann, filialelor sale, companiilor aferente, licențiatorilor săi sau partenerilor de asociere în comun, cu excepția cazului în care se menționează altfel.

Brevete
Produsele Straumann pot fi acoperite de unul sau mai multe brevete înregistrate în SUA sau echivalentele acestora în alte țări. În plus, produsele Straumann pot fi protejate prin brevete care acoperă un anumit produs în combinație cu unul sau mai multe alte produse. Achiziționarea unui produs Straumann original include o licență pentru a combina acel produs cu alte produse Straumann originale, ca parte a unei combinații brevetate. O astfel de licență nu se extinde la combinațiile cu produse non-Straumann. Fără autorizarea expresă din partea Straumann, cumpărătorilor de produse Straumann originale brevetate le este interzis să revândă aceste produse, cu excepția pacienților (sau conform legilor în vigoare) și, de asemenea, le este interzis să exporte produse Straumann originale.