Companie

Straumann Dental este filiala din România a Straumann Group, liderul mondial în sisteme de implanturi dentare și distribuitor local exclusiv al biomaterialelor Geistlich Pharma AG în România și Republica Moldova.

Straumann Dental susține, promovează și distribuie în România brandurile globale ale Straumann Group: Straumann®, Neodent®, Straumann® Emdogain®, Straumann® Virtuo Vivo™, coDiagnostiX® și ClearCorrect®. În urma achiziției Artis Bio Tech, în octombrie 2020, Straumann Dental distribuie și mărcile Aesculap®, Meisinger® și Stoma®.

Straumann Dental, partener de încredere al profesioniștilor români din domeniul medicinei dentare, oferă expertiză, inovație și un angajament pentru o calitate fără compromisuri, oferind soluții de tratament accesibile clienților și pacienților din România.

Brandurile noastre

Brandurile noastre

Straumann

Straumann® înseamnă calitate elvețiană premium, precizie și inovație. Ca lider mondial în implantologie, oferă inovații de ultimă oră, considerate puncte de referință în domeniu și descoperiri tehnologice inovatoare, susținute de dovezi științifice pe termen lung.

Brandurile noastre

Neodent

Disponibil în peste 60 de țări, cu peste 2 milioane de implanturi vândute anual şi cu o moștenire de peste 25 de ani, sistemul de implanturi dentare Neodent® se concentrează pe concepte de tratament progresive, cum ar fi soluțiile imediate, moderne și fiabile.

Brandurile noastre

ClearCorrect

Fondat în anul 2006, ClearCorrect lucrează cu peste 20.000 de medici, fiind unul dintre cei mai importanți producători de produse ortodontice cu aliniatoare transparente, utilizate pentru corectarea malocluziei la adulți și adolescenți.

Brandurile noastre

Dental Wings

Lider în furnizarea de tehnologii de stomatologie digitală, Dental Wings dezvoltă soluții inovatoare CAD/ CAM și de planificare pentru laboratoarele și cabinetele stomatologice, acoperind întregul flux digital de lucru.